Welkom bij onze exclusieve kennismakingsochtend op 24 mei voor aspirant paardencoaches! Ben jij gepassioneerd door de waardevolle samenwerking tussen mens en paard? Dan is dit evenement op maat gemaakt voor jou.

Stel je voor, een ochtend gevuld met de verrijkende energie van deze prachtige dieren, terwijl je verkent wat het betekent om een paardencoach te zijn. Of je nu al ervaring hebt in de wereld van coaching en paarden of gewoon nieuwsgierig bent naar deze unieke discipline, deze ochtend biedt een inspirerende inkijk.

Of je nu droomt van een nieuwe carrière als paardencoach of gewoon op zoek bent naar een diepere connectie met zowel paarden als mensen, deze ochtend zal je zeker inspireren en informeren. Kom en dompel jezelf onder in een wereld van mogelijkheden, waar de kracht van de mens-paard samenwerking centraal staat.

Meld je vandaag nog aan en maak de eerste stap naar het vervullen van jouw passie voor paarden en mensen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze kennismakingsochtend voor aspirant paardencoaches!

De hele ochtend is er uiteraard koffie, thee en een hapje en vertrek je met een goodiebag speciaal voor jou als aankomend paardencoach.

Meld je dan vandaag nog aan. Let op: er is maar beperkt plek (max 10). De kosten bedragen €50,- (excl.BTW). Meld je je in de komende tijd aan voor de opleiding is deze introductieochtend voor jou gratis.
ik meld me nu aan!